En uppdatering från 2020!

Hej!
 
Nu var det länge sedan jag uppdaterade, igen! Men tankarna har börjat gå på att blogga igen, eller kanske iallafall Instagramma. Jag håller ju fortfarande på med poängsamling, gratissaker och liknande.
 
Jag satt hela kvällen och tittade igenom bloggen igår, mindes alla saker man fått gratis, och påminns om att mycket saker jag använder i vardagen - i köket - handdukar och liknande har jag faktiskt fått gratis för många år sedan. Är det inte fantastiskt?
 
Men vad har hänt sedan sist då?
Jag har faktiskt fått barn, jag har blivit mamma! Under tiden jag var gravid blev det en hel del babyboxar, gravidboxar av olika slag, en hel del blöjkuponger, liberopoäng.
 
Det har kommit en del nya appar gällande poäng och på det sättet få grejer. Jag håller fortfarande på med gfk - känns faktiskt som det enda som faktiskt lever kvar från "förr". Annars är det mycket som - kommer och går -.
 
De nya apparna jag använder mig utav är steplr, flarie, storewards, pantapa.
 
Jag sysslar som jag sa i förra inlägget, med aktier. Satsar på utdelningsaktier och hoppas på att det någon gång i framtiden ska ge mig en schysst extra inkomst. 
 
Jag vet egentligen inte varför jag skriver detta inlägg eftersom jag antagligen förlorat mina läsare som jag en gång hade. Är det värt att starta upp igen? Skriva lite om gratisgrejer, bra appar, kanske lite aktier?